5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT شیوع بیماری سل در ایران EXPLAINED

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

Blog Article

مشکلات عصبی: برخی از افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است به مشکلات عصبی مانند تشنج یا نوروپاتی محیطی (بیماری اعصاب که مربوط به دست و پا می‌شود) نیزمبتلا شوند.

رضا گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۸ در ۵:۵۱ ق٫ظ خیلی ممنون از مطالب بسیار مفیدتون

نگهداری اصولی و درست از سالمندان در خانه سالمندان موج نو

شرکت آدوراطب موفق به دریافت جایزه‌ی بهترین عملکرد مالی در بین توزیع کنندگان ش...

به جز ریه، به ندرت پیش می‌آید که عفونت سل مناطقی از بدن، مانند: غدد لنفاوی، استخوان‌ها و مفاصل، سیستم گوارش بدن، مثانه، سیستم تناسلی، مغز و اعصاب را درگیر کند.

یک عفونت کانون سیمون به‌طور معمول در بالای ریه دیده می‌شود.[۴۷] این انتقال خونی می‌تواند بیماری را به محل‌های دورتر از جمله غدد لنفاوی محیطی، کلیه‌ها، مغز و استخوان‌ها نیز گسترش دهد.[۱][۴۸] سل بر تمام قسمت‌های بدن تأثیر می‌گذارد، هر چند به دلایل نامعلوم به ندرت قلب، عضلات اسکلتی، لوزالمعده یا تیروئید را تحت تأثیر قرار می‌دهد.[۴۹]

ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در ۲:۰۷ ب٫ظ خیلی کمکم کرد هم از لحاظ مصرف غذایی هم از لحاظ روحی که میتونم کنترلش کنم و خطر خاصی برای فرزندم نداره

مشکلی که در بدن فرد مبتلا به سلیاک ایجاد می‌شود، صاف شدن پرز روده است.

مجله گفتنی بستری جهت ارائه مطالب جدید و جذاب در زمینه های مختلفی همچون سبک زندگی،سرگرمی، مد و زیبایی، فرهنگ و هنر و سلامت می باشد.

مراکز درمانی و داروخانه‌ها، می‌توانند از شرکت پخش دارو تهران داروهای مورد نیاز برای درمان بیماری‌های مختلف را تهیه کنند.

دنبال رژیم غذایی مناسب برای بیماری سلیاک هستی؟ حتما با دکتر سلیاک مشورت کن.

سونوگرافی (اولتراسوند): اگر اعضای دیگر بدن با عفونت سل تحت تأثیر قرار گرفته باشند، به کمک سونوگرافی شکم به راحتی قابل تشخیص هستند. این روش مطمئن و بدون درد است.

○ این احتمال وجود دارد که یک نتیجه منفی کاذب از آزمایش پوست دریافت کرده باشید.

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود خطر بیماری سل ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Report this page